CLOSE
CLOSE

Errr...Malaysian Instagram Chef Cooks Spaghetti Carbonara With Teh Tarik

Yay or nay?


  • Share:

Errr...Malaysian Instagram Chef Cooks Spaghetti Carbonara With Teh Tarik
Love a good, piping hot plate of spaghetti carbonara? 

Imagine eating a plate of spaghetti carbonara infused with teh tarik as its creamy element.

Huh?

giphy.gif

If you just cannot brain this, we absolutely understand.

The unconventional dish is actually a real thing and is the brainchild of a Malaysian Instagram chef.

According to a report in Mothership Singapore, Mohd Asri Atan posted a video of him cooking seafood carbonara with a glass of instant 3-in-1 BOH teh tarik, on his Instagram channel.

A strange combination

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carbonara Teh Tarik Kurang Manis Spaghetti Teh Tarik Kurang Manis @bohteamalaysia Sos carbonara Capsicum Cendawan Cheese Bawang holland Bawang putih Pepperoni Udang Parsley Black pepper Okay guys menu ni aku buat sendiri menggunakan Teh Tarik Kurang Manis dari @bohteamalaysia, aku gantikan cooking cream & milk kepada Teh Tarik, ya Allah sumpah sedap sangat rasa teh & susu dari teh tu well blend dengan gravy & spaghetti. Korang boleh try nanti. Okay guys untuk bahan bahan capsicum, cendawan, beef pepperoni semua tu kene potong cantik2 okay utk kita masukkan dalam masakkan kita. Ambik 3 peket BOH Teh Tarik Kurang Manis & bancuh utk kita masukkan nanti. Masukkan bawang holland & bawang putih yang telah dipotong dadu atau dicincang kasar kedalam kuali tumis menggunakan minyak zaiton. Bila dah naik bau masukkan beeef pepperoni, capsicum & udang tunggu sehingga udang bertukar warna masukkan black pepper & baru masukkan cendawan. Selepas itu masukkan instant carbonara sos & masukkan bahan utama iaitu BOH Teh Tarik Kurang Manis, masukkan sukatan air teh tu mengikut selera masing2. Kalau nak cair masuk banyak ok. Selepas itu masukkan cheese cheddar sekeping dua & untuk bau lagi sedap masukkan parsley yg telah dipotong halus & last sekali masukkan spaghetti yang telah direbus lepas tu kau gaul gaul dah siap. Makan makan hmm shoshedap shoshedap tiberr. Selamat mencuba! #BOHTea #adaBOHadaUmmph! #BOH #ashhmasak #spaghetticarbonara #shoshedap

A post shared by Ashhryshoshedap (@ashhryyyyy) on


Calling it the 'Carbonara Teh Tarik Kurang Manis', Mohd Asri explained that the teh tarik replaced cooking cream and milk typically used in carbonara.

"Oh my god, I swear this tastes so good. The tea and milk blends well with the gravy and spaghetti,” he wrote on Instagram.

He even shared the recipe for those who wanted to try it out.

Of course, the recipe received mixed reactions from netizens. 

You can already guess that most of them turn up their noses at it.

"Don't you feel nauseous?” said one user.

"Will probably have diarrhoea after eating it. Urghhh,” said another user.

Some were curious as to how the dish would taste like.

"His recipe makes others want to try it just to find out how the teh tarik carbonara tastes like,” said one user.

Would you try such a fusion dish?

  • Share:

Comments

Related Articles

Back to top