CLOSE
CLOSE

Bosan Nasi Lemak Dan Roti Canai? McDonald's Ada Menu Sarapan Terbaharu!

Telur is bae!


  • Share:

Bosan Nasi Lemak Dan Roti Canai? McDonald's Ada Menu Sarapan Terbaharu!
McDonald’s Malaysia

Sedapnyaaaaa!


Ada orang yang wajib ada menu telur dalam hidangan sarapan mereka. Tak kira nasi lemak telur, roti telur atau telur separuh masak, telur memang bae!

 

McDonald's turut mendapat ilham daripada menu kegemaran rakyat Malaysia. Kini penggemar telur boleh nikmati Scrambled Egg Sandwich dan Sausage & Scrambled Egg Sandwich.

 

Dengan dua menu baharu ini, anda akan dihidangkan dengan telur hancur yang gebu, ditambah keju cheddar dan sos berkrim istimewa serta ban lembut yang dibakar sempurna.

 

Selain lapisan enak yang kami sebutkan di atas ni, anda boleh menambah kepingan sosej ayam dalam hidangan Sausage & Scrambled Egg Sandwich untuk sarapan pagi yang lebih mengenyangkan.

 

Walaupun ada di antara anda yang begitu gemarkan mufin Inggeris, menu terbaru ini confirm beri nikmat 'cair di mulut' hasil gabungan daripada telur hancur dan keju.

  Sedapnyaaaaa!

Scrambled Egg Sandwich boleh didapati bermula dari harga RM8.50 untuk set sarapan pagi yang dihidangkan bersama hashbrown dan McCafe Premium Roast Coffee.

 

Untuk mereka yang inginkan nilai yang lebih berbaloi, Scrambled Egg Sandwich ini juga boleh didapati dengan pembelian promosi McSavers Breakfast Mix & Match dengan harga RM6.99.

 

Menu sarapan pagi McDonald’s boleh didapati mulai jam 4 pagi hingga 10 pagi setiap hari.


  • Share:

Comments

Related Articles

Back to top